Ajankohtaista

 

KESÄPÄIVÄ SÄRKÄNNIEMESSÄ

15.06.2024

Me olemme Liitto - Kesäpäivä on tarkoitettu Sisä-Suomen alueen ammattiosastojen jäsenille perheineen. Teollisuusliiton jäsenten yksityistilaisuus on klo 1 1 .00—12.00, jonka jälkeen huvipuisto avautuu muulle yleisölle ja on auki klo 20.00 asti. Sisäänpääsy klo 1 1 .00—12.00 edellyttää tapahtumarannekkeen hankkimista etukäteen.

Ranneke sisältää huvipuiston sisäänpääsyn, huvilaitteet (pituusrajoitukset huomioiden), Koiramäen eläinpuiston, Akvaarion ja Näsinneulan näkötornin. Ranneke on voimassa vain 15.6.2024.

 Ammattiosasto tilaa ja maksaa jäsenen ja perheenjäsenten rannekkeet, rannekkeen tarvitsevat aikuiset ja 3 vuotta täyttäneet lapset

Rannekkeiden yhteistilausta varten ilmoittaudu viimeistään 9.5  sähköpostilla metallityontekiiatvirrat@qmail.com

Huom! Ei bussikuljetusta.

Vaihtoehtoisesti jäsenet voivat ilmoittautua itse 1 .4 alkaen liiton verkkosivuilla ja suorittavat maksun ilmoittautumisen vhtevdessä.

Me olemme liitto -kesäpäivä (iäsen) (Iyyti.fi)

Ilmoittautuja saa ilmoittamaansa sähköpostiin vahvistuksen maksamistaan rannekkeista Vahvistusviestistä tulostetaan mukaan QR-koodilIiset pääsyliput linkistä "avaa kaikki liput". Rannekkeet lunastetaan mielellään etukäteen aluekeskukselta Tampereelta (6.5. alkaen, maanantaisin klo 9-15, muina aikoina erikseen sopien) tai Särkänniemessä 15.6. Liiton lippupisteessä klo 10 -12

Mukaan tarvitaan QR-koodilliset liput (tuloste tai valokuva) sekä lisäksi voimassa oleva Teollisuusliiton Jasenkortti yhdeltä perheenjasenelta.

Suosittelemme rannekkeiden lunastamista etukäteen, näin vältämme ruuhkaa tapahtumapäivänä.

Ammattiosasto maksaa yksittäisten lippujen ostajille lipun hinnan, toimita lippuja ostaessasi saatu vahvistus ja tilinumerosi sähköpostiin: metallityontekijatvirrat@gmail.com ennen tapahtumaa!

Omatoiminen yksittäisten lippujen varaus 1.4-7.6

Lisätietoja: Me olemme liitto -kesäpäivä (jäsen) (lyyti.fi)