Jäsenedut

 

 

Virtain Metallityöntekijät ry

Ammattiosaston jäsenetu Virtain Pirtin elokuviin 2024

 

Ammattiosasto tukee jäsentensä kulttuuriharrastusta myöntämällä vapaalippuja elokuviin.

Lippuja voi käyttää 5 lippua/jäsen vuoden 2024 aikana.

Liput ovat jäsenelle henkilökohtaiset ja lipun saa näyttämällä voimassa olevan mobiili- tai muovisen Teollisuusliiton jäsenkortin lippukassalla.

Tue paikallista kulttuuritoimintaa  ja käy elävissä kuvissa!

Tarkista Tästä voimassa olevat rajoitukset elokuviin

 

 

 

Virtain Metallityöntekijät ry

Jäsenetu liikunta- ja kieltenopiskeluharrastuksiin 2024

 

Ammattiosasto tukee jäsentensä liikuntaharrastusta ja kielten opiskelua maksamalla osallistumismaksuja

 

Korvataan kuittia vastaan ammattiosaston jäsenelle kansalaisopiston liikuntapiirien sekä muiden liikuntajärjestöjen osallistumismaksu sekä uimahallien sarjalipusta maksimi 100 euroa/jäsen/vuosi.

 

Korvataan kuittia vastaan ammattiosaston jäsenelle kansalaisopiston kieltenopiskelupiirien kurssimaksu maksimi 100 euroa/ jäsen/vuosi, sis. viittomakielen kurssimaksu.

 

Toimita kuitti maksusta ja tilinumerosi pääluottamusmiehelle tai skannaa kuitti ja toimita se ja tilinumerosi sähköpostilla: metallityontekijatvirrat@gmail.com

Korvaukset maksetaan keskitetysti neljännesvuosittain.


 

 

Teollisuusliiton jäsenedut

Teollisuusliitto tekee töitä, jotta sinulla olisi paremmat työolot ja työehdot. Neuvoteltaviin ehtoihin kuuluvat muun muassa palkka, työajat, lomat, vapaapäivät ja työturvallisuus. Tällaista edunvalvontaa ei tee mikään muu taho kuin ammattiliitto.

 

Joko olet tilannut liiton jäsenkalenterin?

Jos olet tilannut kalenterin viime vuonna, tilauksesi on edelleen voimassa. Teollisuusliiton jäsenkalenteri on jäsenetu, jonka tilaaminen on liiton jäsenelle maksutonta. Jos sinulle ei vielä aikaisemmin ole tullut jäsenkalenteria, teet kalenteritilauksen helposti tästä.

 

Muutoksia Teollisuusliiton jäsenkorttikäytäntöihin

Vuodesta 2023 lähtien Teollisuusliiton mobiilijäsenkortti muuttuu ensisijaiseksi jäsenkortiksi ja muovinen jäsenkortti on tilattava erikseen eAsioinnin kautta. Katso tarkemmat ohjeet tästä.