Koulutus

Osallistu koulutukseen

 

Teollisuusliiton jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua liiton ja ammattiosaston järjestämiin koulutuksiin.  Teollisuusliitto ja työnantaja tukevat opiskelua.

Työelämä- ja yhdistystaitokurssit ovat opintovapaalain piirissä ja siten kaikille avoimia. Liitto maksaa kursseille valituille opiskelijoille kurssipäivärahan  ja kurssistipendin korvaamaan ansionmenetystä. Etuus on verotonta tuloa.

Myös työttömänä voit osallistua kursseille, jolloin työttömyys­päivärahaetuutesi toimii kuten muutoinkin. Mikäli sinulla on kysyttävää työttömyysetuuteesi liittyen, ole yhteydessä työttömyyskassaan.

Työnantajantuen piiriin kuuluvat kurssit on suunnattu työpaikkojen luottamustehtävissä toimiville. Työn­antaja maksaa kurssilaiselle KTA:n mukaisen palkan kurssiajalta sekä opistolle ateriakorvauksen. Tarkista liiton kotisivuilta alallesi suunnatut kurssit. Jos tämä aiheuttaa kysymyksiä, ota yhteys koulutusyksikköön tai sektorisi sopimusasiantuntijaan, puh. 020 774 001 (vaihde).

Työnantaja myöntää opintovapaan kurssihakemuslomakkeella. Kurssikutsu lähetetään valituille kurssilaisille sähköpostilla. Pidäthän huolen sähköisen asioinnin kautta, että tietosi ovat ajan tasalla.

Matkakulut korvataan kokonaistaloudellisesti järkevän matkustustavan mukaan, ohjeita saat Murikasta ja koulutusyksiköstä. Murikka-opiston koulutus on jäsenille maksutonta. 

Kysy lisää: koulutus(at)teollisuusliitto.fi

Koulutuksiin osallistuessasi saat liiton taloudellisen tuen.

Jos on tarvetta ja ideoita ammattiosaston järjestämästä paikallisesta koulutuksesta laita sähköpostia yhteystiedot-sivulla.

 

Koulutus koukuttaa!